tala-fa'ailoga

tala fou

O le a le fa'aogaina o le dispersible emulsion powder

Redispersible emulsion pautae masani ona faʻaaogaina i totonu: totonu ma fafo puipui putty paʻu, faʻapipiʻi tile, sui soʻotaga faʻapipiʻi, sui faʻamago paʻu paʻu, pa puipui puipui fafo, sima faʻapipiʻiina, toe faʻaleleia, omea teuteu, paʻu susu fafo faʻamago faʻafefiloi mago.O le faʻamoemoega o le sima o le faʻaleleia lea o vaivaiga o le sima sima masani e pei o le brittleness ma le maualuga elastic modulus, ma ia tuʻuina atu sima sima ma sili atu le fetuutuunai ma le malosi o le fusi e teteʻe ai ma faʻatuai le faʻavaeina o taʻe i le sima sima.Ona o le interpenetrating network structure i le va o le polymer ma le paluga, o se ata polymer faifai pea e fausia i totonu o pores e faʻamalosia ai le sootaga i le va o aggregates.O nisi o pores i totonu o le sima ua poloka, o lea o le faatinoga o le sima ua suia pe a uma ona faamaaaina e sili atu le faaleleia nai lo le sima sima.

dispersible emulsion pauta
dispersible emulsion pauta2

O le matafaioi aredispersible emulsion pautai le paluga:

1. Faʻaleleia le malosi faʻamalosi ma le malosi gaugau o le sima.

2. O le faaopoopoga o pauta latexfaʻaleleia le faʻalauteleina o le sima, ma faʻaleleia atili ai le malosi o le aʻafiaga o le sima, ma tuʻuina atu ai foʻi se faʻalavelave faʻalavelave faʻalavelave.

3. Faʻaleleia le pipii o le sima.O le faʻaogaina o masini e faʻalagolago i le adsorption ma le faʻasalalauina o macromolecules i luga o le mea pipii, ae o lepa'u pautaua i ai se permeability faapitoa, ma le cellulose ether faatasi atoatoa infiltrates luga o le mea faavae, ina ia o le faatinoga i luga o le faavae ma le sima fou e latalata, lea e faaleleia atili ai le adsorption ma matua faateleina lona faatinoga.

4. Faʻaitiitia le faʻaogaina o le sima, faʻaleleia le gafatia o le deformation, faʻaitiitia le taʻe.

5. Faʻaleleia le faʻaogaina o le sima.O le faʻaleleia atili o le faʻaogaina o le ofuina e mafua ona o le i ai o se aofaiga o le paʻu o loʻo punou i luga o le sima, o lepa'u fa'apipi'ie faia se sao fa'apipi'i, ma o le fausaga o le retinal na faia e le pa'u fa'apipi'i e mafai ona ui atu i pu ma ta'e i le sima sima.O le pipii i le va o mea faavae ma le sima hydration oloa ua faʻaleleia, ma faʻaleleia le faʻaogaina o le ofuina.

6. Tu'u atu i le sima e sili ona lelei le tete'e alkaline.


Taimi meli: Feb-29-2024