tala-fa'ailoga

tala fou

O le a le tulaga o le atina'eina o le dispersible polymer powder i tausaga talu ai nei

Talu mai le vaitau o le 1980, o le paluga faʻafefiloi mago o loʻo faʻatusalia e le fusi tile sima, caulk, tafe a le tagata lava ia ma le susu susu ua ulufale atu i le maketi Saina, ona oʻo atu ai lea o nisi faʻavaomalo faʻavaomalo o atinaʻe gaosiga o le paʻu toe faʻafefeteina ua ulufale atu i le maketi Saina, e taʻitaʻia ai le atinaʻeina o faʻafefiloi mago. omea i Saina.

I le avea ai o se mea mataʻutia i totonu o le paluga faʻafefiloi mago faʻapitoa e pei o le faʻapipiʻiina o le tile, faʻapipiʻiina o le tagata lava ia ma le faʻapipiʻiina o puipui e lagolagoina le sima, o le paʻu polymer redispersible e faia se sao taua i le faʻatinoga o le paluga faʻafefiloi mago faapitoa.Mai le vaaiga a le maketi o le lalolagi, o le aofaʻi o le paʻu polymer redispersible o loʻo faʻaalia ai le faʻatupulaia o le tuputupu aʻe, i le taimi lava e tasi, o le faʻalauiloaina o le faʻasaoina o le malosi o fale ma le faʻaitiitia o le faʻaogaina o faiga faʻavae, faʻalauiloaina o mea fau fale lanumeamata ma le taliaina lautele o fa'apitoa fa'afefiloi mago paluga ma se numera tele o talosaga, fa'alauiloa le maketi i totonu o le atunu'u mana'omia mo redispersible polymer pa'u vave tuputupu a'e, talu mai le 2007, O nisi kamupani multinational mai fafo ma atina'e fa'apitonu'u ua fa'atūina redispersible polymer pa'u laina gaosiga i le atunu'u atoa.

I le maeʻa ai o le toeitiiti atoa le 20 tausaga o le atinaʻe, o le manaʻoga i totonu o le atunuʻu mo le paʻu polymer redispersible ua faʻaalia ai se tulaga tuputupu aʻe tumau e fetaui ma le lalolagi, ua matou tuʻufaʻatasia faʻamaumauga o le lima tausaga talu ai, 2013-2017 redispersible polymer paʻu paʻu na faʻaalia ai se tulaga tuputupu aʻe mautu, i le 2017, o le gaosiga o le pauta polymer redispersible fale o 113,000 tone, o se siitaga o 6.6%.Aʻo leʻi oʻo i le 2010, ona o le televave o le tuputupu aʻe o maketi faʻatau fale, na taʻitaʻia ai le tele o le faʻatupulaia o le gafatia o le maketi faʻafefe, ae na taʻitaʻia ai foi le malosi o le manaʻoga mo le toe faʻaleleia o le latex paʻu, o le tele o kamupani na faʻafaigaluegaina i le fanua o le toe faʻaleleia o le paʻu. , ina ia mafai ona maua faamanuiaga mo taimi pupuu, tuputupu aʻe vave o le gaosiga gafatia, o le gaosiga o loʻo i ai nei le gafatia o loʻo fausia i luma o le 2010. I tausaga talu ai nei, o le faʻatauvaʻa o maketi faʻatau fale i totonu o le atunuʻu, o le paʻu o fale faʻapisinisi fou, fausiaina ma le faʻatagaina o galuega fou i le fesuisuiai. tikeri o le faʻagesegese, saʻo na mafua ai le faʻagesegese o le manaʻoga mo ituaiga uma o mea fau fale, ae i le lua tausaga talu ai, o le maketi faʻafouina o fale na faasolosolo malie lava ona fausia se fua, mai se isi itu e faʻaleleia ai le atinaʻeina o amioga faʻafefiloi faʻamago faʻapitoa, ae faʻapea foi. na mafua ai le toe faʻaleleia o le paʻu polymer e manaʻomia le tuputupu aʻe.

O le redispersible polymer powder alamanuia ua ulufale atu i se vaitaimi fetuutuunai ina ua mavae le 2012, ua faasolosolo malie ona fausia le mamanu fou o le tauvaga, o le maketi ua ulufale atu i se tulaga mautu atinae, ma o le gaosiga gafatia o redispersible polymer pauta ua tumau pea le mautu.Ona o le tele o le va i le va o le gaosiga o le gaosiga ma le manaʻoga, faʻatasi ai ma le tau faʻatatau ma le faʻatonutonuina o tupe mama, o le tau o le pauta latex redispersible ua paʻu i lalo, ma o le tau o le pauta latex redispersible i le maketi i totonu o le atunuʻu ua faʻaititia i tausaga taʻitasi. tausaga mai le 2013 i le 2017. I le 2017, o le tau averesi o le pauta latex i totonu o pisinisi i totonu o le atunuu o le 14 RMB / kg, o le tau masani o le paʻu o le latex mai fafo o le 16 RMB / kg, ma le va o le tau o oloa o pisinisi i totonu o le atunuu ma fafo o loʻo faʻaitiitia. i lea tausaga ma lea tausaga, e mafua ona o le faʻaleleia atili o tekinolosi gaosiga o pisinisi i totonu o le atunuʻu, o le faʻamalosia o le gaosiga o oloa tutoʻatasi, ma le faʻaleleia atili o le tulaga lelei o le paʻu polymer redispersable.

I le taimi nei, ua amata ona faʻaalia le fale gaosi oloa emulsion emulsion, ma o loʻo i ai pea se va i le va o atinaʻe gaosiga i totonu o le atunuʻu ma atunuʻu atinaʻe i tekinolosi gaosiga ma meafaigaluega, suʻesuʻega ma atinaʻe tupe teufaafaigaluega, tulaga lelei o oloa, ma le atinaʻeina o talosaga, lea foi. o le mea autu e a'afia ai ma fa'atapulaaina le atina'eina o le soifua maloloina o le alamanuia pa'u emulsion redispersible.E le'i avea le pa'u emulsion emulsion brand redispersible ma ta'ita'i maketi, o le mafua'aga autu o le le lava o le malosi fa'apitoa o pisinisi i totonu o le atunu'u, pulega e le fa'ata'atia, le mautu o oloa, ituaiga tasi.

Pe a faʻatusatusa i isi galuega faʻa-kemikolo, o le vaitaimi o le fausiaina o le toe faʻaleleia o le polymer powder projects e puupuu ma o le oloa e faʻaaogaina lautele, o lea e iai se faʻalavelave faʻalavelave i le pisinisi.E le gata i lea, ona o le le lava o tulaga tau pisinisi ma tulaga masani o maketi o loʻo tausisia e le au gaosi oloa, o loʻo i ai le tele o pisinisi laiti e maualalo le tulaga faʻapitoa ma faʻatapulaʻaina tupe teu faʻafaigaluega i totonu o pisinisi, o nei atinaʻe o loʻo i ai faʻafitauli faʻaleagaina o le siosiomaga i le gaosiga, ma le maualalo. tau ma le tau maualalo a'afiaga o le maualalo o le lelei ma le maualalo o le puipuiga o le siosiomaga e mafai ona toe fa'asalalauina le maketi o le pauta latex.O le iʻuga, ua tumu le maketi i le tele o oloa e le faʻamaonia ma le faʻamaonia, ma e le tutusa le lelei.I le taimi lava e tasi, o nisi atinaʻe ina ia faʻamalieina manaʻoga o tagata faʻatau, saili e faʻateleina faʻamanuiaga vave, faia amioga pupuu i le faʻaaluina o le lelei o oloa, aemaise lava i le lua tausaga talu ai, o le tele o oloa faʻapipiʻi i totonu o le atunuʻu redispersible polymer paʻu faʻataʻitaʻiga maketi maketi. , faʻatasi ai ma oloa masani i foliga vaaia e le mafai ona faʻamaonia manino, faigofie suʻega i luga ole laiga e mafai foi ona pasia, o le tau o oloa e maualalo.Ae ui i lea, o lona umi e le lelei, ma a maeʻa ona faʻaopoopoina le faʻaogaina o le puipui puipui fafo ma faʻaoga i le puipui, o le ai ai faʻafitauli lelei i totonu o le lua pe tolu masina.

I le taimi lava e tasi, matou te vaʻai foʻi ona o le faʻalavelave faʻafuaseʻi o faʻalavelave faʻafuaseʻi e pei o paʻu paʻu paʻu ma formaldehyde e mafua mai i faʻafitauli o le lelei o oloa i tausaga talu ai nei, o le popolega o tagata lautele mo le saogalemu o le siosiomaga ola ma le faʻaleleia atili o mea talafeagai. tulafono faatonutonu a le setete, o le a faateleina le vaavaaiga o oloa, ma le redispersible polymer paʻu pisinisi o le a faasolosolo malie atu i se tulaga soifua maloloina ma gafataulimaina atinae.


Taimi meli: Feb-22-2024