tala-fa'ailoga

tala fou

Cellulose Eteru Mo Masonry Ma Sisi Omea

O loʻo aoteleina o le hypromellose ether o loʻo i ai le tele o meatotino, e pei o le mafiafia, faʻamauina o le vai, faʻamalosia, faʻafefeteina, faʻafefe abrasion, ma isi.

E mafai ona faʻaleleia mea faʻapitoa ma vailaʻau o le sima ma faʻaleleia le tumau o le sima.Fa'atinoga

1. O le hypromellose o loʻo faʻaaogaina lautele i ituaiga uma o paʻu e aofia ai masonry mortars, faʻapipiʻi faʻamaʻi ma faʻamaʻaʻaina mortas e faʻaleleia ai le tafe toto.

2. O le hypromellose ether o loʻo i ai le aafiaga mafiafia, faʻaleleia le faʻatinoga o le fausiaina ma le faʻaogaina o le sima, ma faʻaleleia le saturation ma le voluma o le sima.

3. O le hypromellose e mafai ona faʻaleleia le faʻaogaina ma le faʻaogaina o le sima, ma faʻatoʻilaloina faʻaletonu masani o le paʻu masani e pei o le faʻapipiʻiina o atigi ma le omo.Fa.O le hypromellose o loʻo i ai se faʻalavelave faʻafuaseʻi, lea e mafai ona faʻamautinoa le taimi o le sima ma faʻaleleia le faʻaogaina o le paluga.

E mafai e le Hypromellose ona faʻafeiloaʻi le aofaʻi talafeagai o pulu, e mafai ona faʻatuputeleina ai le faʻamaʻi malulu o le sima, tumau le tumau.Hypromellose ether o se tuufaatasiga o aafiaga faaletino ma vailaau e faia se sao i le faatumauina o le vai ma mafiafia, i le hydration faagasologa e mafai ona maua ai se mafuaaga o micro-faalautelega o le meafaitino, o lea o le paluga o loʻo i ai se tikeri patino o le micro-faʻalauteleina, o le taʻe na mafua ai. e ala i le faʻaitiitia o le sima i le faagasologa o le faʻamamaina mulimuli ane ua taofia, ma faʻateleina le ola tautua o le fale.

Fa'aoga Metotia 1. O le fua fa'atatau o le sima fa'apipi'i M10 o le: sima: le efuefu lele: Sand = 120:80:800(afai e le fa'aaogaina le pefu lele, o le aofa'i o le pefu lele e suia i le sima) .O mea o loʻo i totonu o le cellulose ether o le 0.5 ~ 1.0% o le aofaʻi o le paluga.2. E tusa ai ma le fuaina lelei sima ma oneone, ona faaopoopo lea o le cellulose ether saunia sima, i le nofoaga o le fausiaina e tusa ai ma le aofaiga faatonuina o le vai fefiloi faaaogaina vai.3. Le auala faʻafefiloi o le sima: muamua lava, o le vai fua i totonu o le fagu, ona sosoo ai lea ma le sima i totonu o le fagu mo le faʻafefiloi.Fa.O le paluga faʻafefiloi ma le cellulose ether o le sima e faʻafefiloi faʻainisinia.Ole taimi fa'afefiloi e amata ile 3-5 minute pe a uma ona tu'u mea i totonu ole sima.5. O le paluga e tatau ona faʻafefiloi ma le faʻaoga, e masani lava e tatau ona maeʻa i totonu ole 4 itula pe a uma ona faʻafefiloi, pe a oʻo i le vevela i le taimi o le fausiaina e sili atu i le 30 ° C, e tatau ona faʻaaogaina i totonu ole 3 itula pe a uma ona faʻafefiloi.

Fautuaina fau mo masonry ma sima sima

Ituaiga o sima PO42.5Sima Lua Lefulefu Lua Cellulose ether oneone feololo
Omea masonryM5.0 80 120 200g 800
Omea masoniM10 110 90 200g 800
Sisi simaM10 120  80 200g 800

 

Fa'apipi'i ma le teuina: teu i totonu o le fale i se nofoaga malulu, matutu, fa'afefe.Fa'aputuina: fa'apipi'i ato valve, fa'atasi ai ma le pe fa'asusu-fa'amau ata i totonu, 25KG/pe.

Cellulose Eteru Mo Wall Putty
Tulaga maualuga Cellulose Ether
Suia Cellulose Eteru


Taimi meli: Oke-16-2023